Sparen voor een beleef TV

Zorghuis Samen is aan het sparen voor een BeleefTV, deze TV draagt bij aan de Fysieke Beweging, cognitieve vaardigheden en sociale interactie van de Zorgvragers. Hierdoor kunnen we de TV inzetten als extra nieuwe activiteit binnen Zorghuis Samen.

Naast de positieve stimulerende effecten geeft het ook een extra vorm van ontspanning.

Een aantal maanden geleden hebben de BeleefTV een korte periode op proef mogen inzetten, er is dan ook veel gebruik gemaakt van deze TV, de zorgvragers reageerden zeer positief.

De aanschaf van deze tv is met een bedrag van ca. 8000 euro een kostbare aangelegenheid, daarom zijn er al diverse initiatieven door het personeel, vrijwilligers en familieleden in het leven geroepen.

Ook zijn er al diverse donaties ontvangen, hier zijn we de donateurs erg dankbaar voor! Er is een meter gemaakt welke de actuele stand van het gespaarde bedrag weergeeft. Een foto hiervan vindt u onderaan dit bericht.

Door deze initiatieven & donaties staat de teller op dit moment op ongeveer 1500 euro, een mooi bedrag maar we zijn er nog lang niet.

Donaties zijn van harte welkom! Een donatie kunt u doen d.m.v. een overboeking via het rekeningnummer van Zorghuis Samen:

NL66RABO0171992962

t.n.v. Zorghuis Samen

o.v.v. BeleefTV

Voor meer informatie over de BeleefTV kunt u klikken op onderstaande link.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om u te informeren over ons privacy beleid en toestemming te vragen voor het gebruik van cookies Lees meer...