Wonen bij Zorghuis Samen

Er zijn binnen Zorghuis Samen negen woonplekken gerealiseerd waarvan zes zit-/slaapkamers voor één persoon en drie kamers die eventueel ook geschikt zijn voor een echtpaar. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer & toilet.

De zorgvragers kunnen hun zit-/slaapkamer volledig naar eigen smaak in richten , hun levensstijl behouden en rekenen op zorg en ondersteuning op maat. Zo behouden zij de regie over hun leven en zal de zorg zich aanpassen aan de zorgvrager en niet andersom.

De zorgvragers worden waar mogelijk en gewenst betrokken bij de activiteiten en werkzaamheden. Dit alles om een zo huiselijk mogelijke sfeer te creëren en iedereen een fijne dag te laten beleven.

In het gebouw zijn gezamenlijke voorzieningen zoals de keuken, familiekamer en de huiskamer.

Met een vast team van verzorgenden en verpleegkundigen wordt er 24 uur per dag professionele zorg geboden, van begeleiding tot intensieve verpleging.

Activiteitenaanbod

 

Wachtlijst

Op dit moment hebben we voor het wonen bij Zorghuis Samen een wachtlijst.

Wachtlijstprocedure
Wanneer er op moment van inschrijving geen plek is, kunt u op de wachtlijst geplaatst worden. Indien er sprake is van een wachtlijst gaan mensen uit de gemeente Stadskanaal voor op mensen uit andere gemeentes.

Urgentie-systeem
In het volgende geval gaat u voor op de zorgvragers die op de wachtlijst staan:
Bij een acuut onveilige thuissituatie aangeven door de arts of casemanager.